Persoonlijke Coaching

Alleen als je weet waar de pijn zit, kan je de oorzaak aanpakken.

In één-op-één coaching help ik jou om de onderliggende oorzaak van jouw stress, angst of frustraties te achterhalen. Je krijgt praktische handvatten om de kern van die oorzaak aan te pakken, maar waarmee je ook in de toekomst zelfstandig andere pijnpunten kunt oplossen.

“Christel is een topper! Vooral de praktische handvatten die ze je geeft zorgen ervoor dat je theorie snel in de praktijk kunt brengen.”
Lindsey, culinair ondernemer

Kennis Maken

Voor je aan coaching denkt, wil je natuurlijk eerst weten of ik jou wel kan helpen. Begrijpelijk! Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit eerste gesprek maak je niet alleen kennis met mijzelf, maar ook met het Schip Model, de basis van mijn methode. Ik luister graag aan jouw verhaal en je mag me alles vragen over hoe Ship Coaching in zijn werk gaat.

“Wat zo goed aan deze methode is, is dat je lastige dingen in je hoofd echt voor je kunt zien. Zo kun je dingen heel helder op een rij krijgen, met daarin ook veel plaats voor je gevoel. Door het Schip kun je je gevoel, verstand en basisbehoeften letterlijk laten spreken. Dat laatste mist in de reguliere cognitieve gedragstherapie nog al eens.”
Majelle, communicatiemedewerker

Lijkt het je leuk om met het Schip te werken en klikt het tussen ons, dan kijken we gezamenlijk naar welke Route het best past bij jouw vraag en jouw situatie:

Korte RouteLange RouteMaatwerk
4 gesprekken9 gesprekkenvanaf 1 gesprek
1 maand3 maanden
telefonisch support telefonisch support
huisbezoek mogelijk
€ 497 € 997 vanaf € 129

Alle gesprekken duren 2 uur! Inzichten zijn alleen nuttig als je ze ook kunt toepassen en het resultaat ervaart. Daar nemen we dus de tijd voor.

Ook wanneer nieuwe inzichten onverwacht heftige emoties losmaken, heb je tijd nodig om die een veilige plek te geven. Ik weet uit ervaring dat een uur daarvoor niet genoeg is, en ik wil jou de ruimte bieden die je nodig hebt. Daarom dat je me ook kan bellen wanneer het tussen afspraken door even niet zo lekker gaat.

“Christel helpt je inzicht te krijgen in jezelf en geeft je de nodige tools om zelf je problemen op te lossen. Altijd een aanpak op maat, dus!”
Herman, schoolconciërge & vader

Ben jij klaar om weer van jouw leven te leren genieten?

Ik geef je graag de kans om te ervaren wat het Schip voor jou kan betekenen:

Liever meteen telefonisch een afspraak maken? Bel me gerust!

Ship Psychology Coaching

“Ik vind het super dat ik bewust mijn bemanning met elkaar kan laten praten en dat ze elkaar helpen. Zo krijg ik inzicht in wat ik onbewust allemaal wel al wist, maar zo diep wegstak dat ik het niet meer besefte. Ik los nu stap voor stap blokkades op en voel me gesteund door mijn crew.”

Lieve, levens(einde)coach voor honden en hun baasjes