Coaching

De basis van de coaching die ik bied is de door mij ontwikkelde Ship Psychology methode. In een reeks gesprekken zoeken we uit wat je nodig hebt om rust in je hoofd en energie in je leven te krijgen!

5 Routes Voor Personal Coaching

Hijs Je Zeilen (1 wk) – Leer hoe jouw Schip het je makkelijker maakt om in alledaagse situaties met jezelf en anderen om te gaan.

Schoon Schip (3 mnd) – Negatieve overtuigingen hinderen je op allerlei manieren. Ik help je ze met wortel en tak blijvend uit te roeien.

Alle Hens Aan Dek (6 mnd, voor ondernemers) – Als zzp-er is je bedrijf een onderdeel van jouw identiteit. Dus laten we jou én jouw zaak groeien als geheel.

Soepel Door De Storm (1 mnd) Soms heb je een slepende situatie lang genoeg aangekeken. Ik leer je snel praktische handvatten, zodat je weer verder kunt.

In Rustiger Vaarwater (6 mnd)We bekijken jouw hele netwerk van gedachtes en gevoelens om uit te vinden waar jij vastloopt in jezelf, waarom, en hoe je daarvan los kunt komen.

“Christel is een topper! Vooral de praktische handvatten die ze je geeft zorgen ervoor dat je theorie snel in de praktijk kunt brengen.”
Lindsey, culinair ondernemer

Nog niet zeker welke Route bij jouw situatie past? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan kijken we samen hoe jij het snelst het antwoord op jouw vraag vindt:

De Routes Op Een Rijtje

Stiekem Toch Koudwatervrees?

Een kennismaking kan ook per telefoon of videocall (Skype of Zoom). En als het echt niet klikt tussen ons, zit je nergens aan vast.

Is dat nog even te spannend, voeg je bij de Vloot en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, (online) workshops en events:

Meer over Ship Psychology:

Wat is het, en voor wie?
Wat je mag verwachten