Trossen Los”: maak kennis met jouw Schip

Je wilt je leven veranderen. Je wilt uit dat verrekte mentale rotweer komen, en je vraagt je af of het Schip een oplossing kan zijn. De beste manier om daarachter te komen is om het Schip uit te proberen! En daar is een kennismakingsgesprek voor – al gaat die bij mij een beetje anders dan je misschien gewend bent.

Bonus Coachingsgesprek

Ship Psychology Coaching - Kennismakingsgesprek

In de praktijk is een kennismakingsgesprek eigenlijk meteen een bonus coachingsgesprek. We nemen de tijd om relaxed te praten met wat te drinken erbij, zodat je in alle rust je verhaal kan doen en het Schip vanuit je eigen beleving en situatie kan ervaren.

Inderdaad: zelf ervaren. Ik ga je niet alleen vertellen over het Schip, maar je gaat het ook zelf ontdekken. Zo heb je na die 2 uur een helder idee van hoe het zal zijn om met Ship Psychology aan de slag te gaan!

Een Belofte Aan Jezelf

Voor dit eerste gesprek vraag ik je om een € 49 te betalen, als borg. Mijn normale tarief voor een los gesprek is aanzienlijk hoger, maar dat is ook niet het doel. Het doel is je een stok achter de deur te geven:

Door daadwerkelijk in jezelf te investeren, laat je aan jezelf zien dat je je serieus wilt inzetten om je leven prettiger te maken.

Je krijgt die € 49 borg gegarandeerd terug na ons gesprek. Wanneer je na afloop van ons gesprek besluit om een Route te starten, geldt het als deelbetaling van je (eerste) factuur.
En klikt het toch niet, om welke reden dan ook, dan betaal ik je die € 49 gewoon cash terug. Je loopt dus geen enkel risico! In het ergste geval heb je gratis een coachingsgesprek t.w.v. € 129 gehad, met koffie en thee inbegrepen.

Maar de werkelijke waarde van dit gesprek zit in wat jij jezelf geeft: de kans geeft om meer plezier in je leven te krijgen.

Gun jij jezelf die kans? Boek dan hier je eerste ervaring met het Schip:

Onverwachts verhinderd? Geen punt, prikken we gewoon een nieuwe datum. Het belangrijkste is dat je doorzet, want wie niet op komt dagen en niets van zich laat horen, kan ik ook die € 49 natuurlijk niet teruggeven.

Wil je eerst nog iets weten, mail me gerust.