Trossen Los“: maak kennis met jouw Schip

Je wilt je leven veranderen. Je wilt uit dat verrekte mentale rotweer komen, en je vraag je af of het Schip een oplossing kan zijn. De beste manier om daarachter te komen is om het Schip uit te proberen!

Bonus Coachingsgesprek

Ons kennismakingsgesprek is eigenlijk een bonus coachingsgesprek, want waarom om de hete brij heendraaien? We nemen de tijd om relaxed te praten met wat te drinken erbij, zodat je in alle rust je verhaal kan doen en het Schip vanuit je eigen beleving en situatie kan ervaren.

Inderdaad: zelf ervaren. Ik ga je niet alleen vertellen over het Schip, maar je gaat het ook zelf ontdekken. Zo heb je na die 2 uur een helder idee van hoe het zal zijn om met Ship Psychology aan de slag te gaan!

Doe Deze Belofte Aan Jezelf

Voor dit eerste gesprek reken ik een klein bedrag: € 29. Dit kleine bedrag betaal je puur als belofte aan jezelf. Als belofte dat je je serieus wilt inzetten om het rotweer in je hoofd de baas te worden!

Wanneer je na afloop van dit gesprek besluit om een Route te starten, wordt die investering verrekend met de Routeprijs. En klikt het toch niet, om welke reden dan ook, dan betaal ik je die € 29 gewoon terug.

Je loopt dus geen enkel risico, maar je geeft jezelf wel een kans om de touwtjes weer zelf in handen te nemen.

Gun jij jezelf deze kans? Boek dan hier je eerste ervaring met het Schip:

Wil je eerst nog iets weten, mail me gerust.