Praktijkruimte op "De Vogelshof"

Weg van de drukte van de stad, in het buitengebied van Oost-Brabant, ligt “De Vogelshof”. 

Wat voorheen een werkende boerderij was, is nu van binnen en van buiten omgebouwd tot een prachtige, rustgevende ontmoetingsplek. 

Adres
Broeksteeg 4
5738 BP Mariahout

Gesprekskamer

De luxe aangeklede gesprekskamer is gelegen in de aanbouw, met uitzicht op de velden en op de grote siertuin rondom de boerderij.

De kamer is voorzien van eigen faciliteiten, heeft een eigen ingang en is afgezonderd van de rest van de boerderij om privacy te waarborgen.

Groepsruimte

Knus rondom de open haard of actief aan de slag op de grote tafels, de Vogelszaal heeft alle voorzieningen voor workshops, voorlichtingen en groepstraining voor ca. 12 personen. 

Blijf je lunchen? Er is volledig uitgeruste keuken beschikbaar, en na het eten is er alle ruimte voor een heerlijke wandeling.  

Bereikbaarheid

Auto
De Vogelshof is goed bereikbaar met de auto vanuit de richting Eindhoven (A50, afslag Son en Breugel) of vanuit Helmond via Lieshout. Het gebruik van een navigatiesysteem (bijv. Google Maps) is wel aan te raden, omdat buiten de bebouwde kom de bewegwijzering niet overal duidelijk zichtbaar is.

Er is voldoende parkeerruimte op het terrein zelf.

Openbaar Vervoer

Vanaf Eindhoven Centraal Station, neem bus 321 richting Gemert Slenk.
Stap uit bij halte Bavaria (Lieshout).
Vanaf deze halte, neem bus 261 richting Beek en Donk (deze arriveert binnen enkele minuten).
Stap uit bij halte Ginderdoor (Mariahout).

Vanaf Ginderdoor is het ca. 15 minuten lopen. Als je mij belt zodra je bij de halte Bavaria wegrijdt, kom ik je bij Ginderdoor ophalen.

Let op: Bus 321 rijdt slechts 1 keer per uur!